Cosul meu: 0 produse
Valoare: 0,00 Lei

Vezi continutul
Inregistrare/Login

Aboneaza-te la newsletter

E-mail:
Cod imagine:
 
 

Livrare

 

1. Livrarea la domiciliu.
Termenul de livrare va va fi comunicat de catre departamentul de livrare al Magazinului A la Z si variaza de obicei intre 48 ore si 5 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile.
Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii Dvs. sau, in cazul comenzilor platite prin OP, cu momentul incasarii banilor.


Din motive obiective nu putem garanta livrarea produselor in intervalul orar solicitat de clientii nostri. Stabilirea detaliilor de livrare se va face telefonic impreuna cu echipele de livrare.

Taxe de livrare:
- GRATIS - pentru comenzile de peste 1000 RON;
- 25 RON - pentru comenzile cu valoare totala sub 1000 RON.
- pentru produsele voluminoase (Electrocasnice mari, TV cu plasma, etc.) care vor fi livrate direct de catre Magazin A la Z la o distanta mai mare de 15km de localitatea celui mai apropiat magazin  se plateste suplimentar un tarif de 1.5 lei/km (tur & retur)

2. In Magazinul A la Z cel mai apropiat.

Alegand optiunea Ridic produsele din magazin veti putea ridica produsele comandate direct din magazinele noastre, imediat dupa ce veti fi anuntat de catre magazinul ales de Dvs.(prin email sau telefonic).

 

 

Copyright 2014 by Magazin A la Z, Toate drepturile rezervate.

E-mail: info@magazinalaz.ro